tiistai 15. lokakuuta 2013

Barcelona challange ja cool koira

Ystäväni Jekun emäntä oli kuvan taustalla odottamassa lähtölaukausta, joka antoi valtuudet mennä Välimereen uimaan 3,8 km.......minun emäntäni sensijaan ihmetteli kuvan koiraa, joka oli vapaan hietikolla eikä säikkynyt yhtään kisapaukkua, joka oli tosi kova jytky:)

Kansallisaarre on suosituin

Pystykorva on tämän päivän ylen uutisoinnin mukaan suosituin rekisteröity koirarotu Suomessa viimeisen 10 vuoden aikana.
Enpä ihmettele uutista yhtään, pystishän on aito suomalainen rotu ja niin viisas ja kaunis ja älykäs ja hyvä talon vahti ja hyvä metsästyskoira ja hyvä lenkkikaveri ja hyvä kuuntelija ja kaikkein uskollisin ystävä. Ja voi sitä antaumusta miten tämä viehätys jaksaa vahtia olipa sitten pihalla, pöydän alla, autossa  tai missä tahansa. Pystykorvan katse ja ilme on lumoavan sympaattinen, meidän Nönö on myös luottavainen ja kiltti muille ihmisille, eikä räkytä. Ensimmäinen reaktio useimmilla ihmisillä, joille kerroin koiravalinnastamme oli että "sehän räkyttää"!!?? Tavallinen haukku tietysti kuuluu koiran elämään, siten voi ilmaista iloa ja saaliin näkyvyyttä ja uhkia.