maanantai 14. toukokuuta 2012

Kasvun ihmettä seurataan

Näin pienestä alkaa kuusipuun elämä aukealla, tuulien pieksämällä rinteellä. Fyysisesti haasteellista on taimien istutus mutta sielulle tekee hyvää saada aikaan jotain näkyvää, vähän jäi urakka kesken kun taimet eivät riittäneet. Jatkamme istutushommia myöhemmin. Toivottavasti tällä aukealla on 30-40 vuoden kuluttua komea kuusikko niinkuin siinä oli ennen hakkuuta. Sitä emme ole Nönön kanssa näkemässä kuin pilven reunalta, sellaista on luonnon kiertokulku. Olemme kuitenkin ahkeroineet yhdessä ja saaneet siitä iloa itsellemme,  toivottavasti joku jälkipolvista muistaa meitä lämmöllä:)

Pomona kuusen taimien istutuksessa

Tästä otetaan...

ja tähän istutetaan aina parin metrin välein....

Työskentely kevätilmassa uuvuttaa - lepään välillä. Tänään olen jo 9 kuukauden ikäinen, toivottavasti saan herkkuja. Ai hitto, en taida saadakaan kun aamulla oksensin matolle ja sain sananmukaisesti "kuulla kunniani":)

Beachillä Jekun kanssa

Äitienpäiväsunnuntaina oli kaunis aurinkoinen sää. Jekun kanssa kirmasimme rannalla ja vauhtia piisasi, minä en vain päässyt "irti"  - epäreilua - aina pojat saa tehdä vapaammin kaikkea! Kyllä piti haukkua ja remeltää kun Jekku mokoma meni ihan rennosti palloa noutamaan uimalla....kuulin leikkimme lomassa että Jekku on käynyt jopa koirien uimakoulussa. Sielläpä hän ei ollut viihtynyt yhtään sensijaan luonnon vesissä pulikoiminen on ihan cool:)

Olisimme saaneet hauskoja kuvia mutta kameran akku sippasi ja vain yksi otos jäi filmille.